Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2021, 19:03

Pogačar objašnjava kako je došlo do dogovora frilensera sa Vladom oko poreza

Da li je trebalo ili ne prihvatiti poslednji predlog Vlade o regulisanju oporezivanja frilensera pitanje je o kojem frilenseri na društvenim mrežama polemišu od sinoć, od kako je obelodanjeno da je dogovor, posle šest meseci - konačno postignut. "Ni do ovog dogovora ne bi došlo da nismo vršili pritisak kakav smo vršili, da se nismo dobro organizovali i radili neprestano poslednjih šest meseci", poručio je Miran Pogačar, predsednik Udruženja radnika na internetu u svom obraćanju članstvu i javnosti dan nakon postizanja dogovora. Kako je istakao - odluku o prihvatanju predloga Vlade nije doneo samostalno, već su se o tome većinski saglasili ljudi koji su ostali na jučerašnjem okupljanju frilensera.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pogačar objasnio kako je došlo do dogovora frilensera sa Vladom Srbije oko poreza

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2021

Predsednik Udruženja radnika na internetu Miran Pogačar objasnio je u svojoj objavi na fejsbuk stranici Udruženja kako je došlo do jučerašnjeg dogovora frilensera sa Vladom Srbije oko poreza...Da li je trebalo prihvatiti poslednji predlog Vlade o regulisanju oporezivanja frilensera - pitanje je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.