Podrška sa kule Beograd: Nole, ti si ponos Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2022, 17:51

Podrška sa kule Beograd: Nole, ti si ponos Srbije

Na kuli Beograd večeras su ispisane reči podrške srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

U znak podrške Đokoviću, koji je odlukom Federalnog suda u Australiji deportovan iz te zemlje, u periodu od 20.00 do 21.00 sat na kuli Beograd bilo je ispisano "Nole, ti si ponos Srbije!", kao i motivi srpske trobojke.

Povodom odluke Federalnog suda u Australiji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je da su australijske vlasti unizile sebe maltretiranjem Novaka Đokovića i da Đoković može da se vrati uzdignute glave u svoju zemlju.

Vučić je kazao da je razgovarao sa Đokovićem posle odluke, da ga je obodrio i rekao mu da jedva čekamo da ga vidimo u Srbiji, da se vrati u svoju zemlju, da dođe tamo gde je uvek dobrodošao.

Nakon današnje odluke australijskog Federalnog suda da podrži poništenje vize Novaku Đokoviću, najbolji teniser sveta napustio je aerodrom u Melburnu avionom kompanije Emirates koji leti za Dubai.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.