Podrška Portugalije razvoju srpskog turizma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2021, 10:32

Podrška Portugalije razvoju srpskog turizma

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić razgovarala je sa ambasadorkom Republike Portugalije Marijom Virdžinijom Mendec de Silva Pinu o jačanju bilateralne saradnje i unapređenju odnosa dve zemlje u oblasti trgovine i turizma.

Na sastanku je dogovorena ekspertska poseta srpske delegacije Institutu za turizam Republike Portugalije, kao i poseta portugalskih predstavnika Srbiji kako bi se detaljnije upoznali i razmenili iskustva u cilju razvoja seoskog i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << turizma jezera u našoj zemlji.

Ambasadorka je posebno pohvalila napredak koji je Srbija ostvarila u oblasti vinskog turizma i istakla da je sve veći broj portugalskih turista zainteresovan za odmor u Srbiji.

Sagovornice su se saglasile da je uvođenje direktnog leta na relaciji Beograd-Lisabon jedna od prioritetnih aktivnosti koja će značajno doprineti razvoju turizma i ekonomskih odnosa dve zemlje.

Ambasadorka je najavila da se ove godine planira poseta portugalske privredne delegacije i istakla da su portugalske konfekcijske kompanije zainteresovane za dolazak na srpsko tržište, što će dodatno ojačati bilateralnu trgovinsku i investicionu saradnju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Podrška Portugalije razvoju srpskog turizma

Izvor: Danas, 14.Jan.2021

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić razgovarala je danas sa ambasadorkom Portugalije Marijom Virdžinijom Mendec de Silva Pinu o jačanju bilateralne saradnje i unapređenju odnosa dve zemlje u oblasti trgovine i turizma.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.