Podgorica: Prva transkacija UnionPay karticom u regionu

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Nov.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica: Prva transkacija UnionPay karticom u regionu

PODGORICA - Kao jedina banka u regionu koja je od UnionPay dobila međunarodnu licencu za eCommerce, Atlas banka AD Podgorica će u srijedu, 28. novembra, organizovati svečanost povodom početka operativnog rada, obavljanjem prve transakcije UnionPay karticom na bankomatu u filijali banke u Atlas Capital Centru u Podgorici. 

Atlas banka AD Podgorica nedavno je dobila cross border licencu najveće kineske kartične asocijacije, a do sada je tekao proces integracije u sistem. Transakciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << će obaviti Wei Zhihong, međunarodni marketing direktor China Union Paya. Time iz ove kompanije, koja pokriva 40 odsto svjetskog tržišta, žele da izraze zadovoljstvo što u svom međunarodnom portfoliju dodaju i Crnu Goru.

China UnionPay je svoje poslovanje započela u Kini 2002. godine, a 2012. je osnovala UnionPay International, sa ciljem da ono bude usmjereno na poslovanje van Kine. UnionPay International je moderna kompanija koja je, od početne usluge omogućavanja sve većem broju kineskih turista, kompanija i poslovnih ljudi da mogu plaćati karticama China UnionPay van Kine, prešla na strategiju globalnog prihvata. U saradnji sa partnerima iz raznih zemalja iz Azije, Evrope i šire, posljednjih godina UnionPay International ubrzano širi prihvatnu mrežu UnionPay kartica na bankomatima, u POS i Ecommerce mreži, ali i omogućava izdavanje UnionPay kartica van granica Kine.

Kartice brenda UnionPay se prihvataju u vise od 160 zemalja širom svijeta, sa trendom rasta ovog broja, izviejstio je crnogorski portal Bankar.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.