Počinje skijanje na Kopaoniku

Izvor: Capital.ba, 03.Dec.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje skijanje na Kopaoniku

BEOGRAD – Ski-centar Kopaonik počinje sutra sa radom, a prvi dan ski-sezone biće besplatan, saopšteno je iz “Skijališta Srbije”. Zahvaljujući sistemu za vještačko osnježavanje, pripremljene su staze za početak ovogodinšnjeg skijanja na kojima ima dvadesetak centimetara utabanog snijega. Za skijaše i bordere radiće žičara Karaman greben i staze “7” i “7a”, a radno vrijeme Ski-centra Kopaonik od sutra je od 9.00 do 15.30 časova. Zbog velikog interesovanja, zvanična manifestacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << “Ski-opening” podijeljena je na dva vikenda, pa skijaše, uz skijanje, očekuje i zabava od 6. do 9. decembra i od 13. do 16. decembra. Od srijede do nedjelje, od 5. do 9. decembra, važiće popust od 20 odsto na cijenu ski-karata, dok će tokom drugog vikenda “Ski-openinga”, od 13. do 16. decembra, važiti popust od 30 odsto, navodi se u saopštenju.  

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Sutra počinje ski sezona na Kopaoniku

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Dec.2018

Skijaška sezona na Kopaoniku počeće sutra od sutra, a za skijaše i bordere će raditi žičara Karaman greben i staze 7 i 7a, najavila su danas Skijališta Srbije...Prvi dan ski sezone biće besplatan, a zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje pripremljene su staze za početak ovogodinšnjeg...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.