Počelo uklanjanje šina kod mosta Gazela

Izvor: Beta, 08.Mar.2014, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo uklanjanje šina kod mosta Gazela

BEOGRAD, 8. marta 2014. (Beta) - Železnice Srbije počele su u subotu kod mosta Gazela izmeštanje šina kako bi se obezbedila lokacija za objekte prve faze "Beograda na vodi".

Direktor Železnica Srbije Dragoljub Simonović kazao je novinarima da će to preduzeće ukloniti u tri faze ukupno 50 kilometara pruge i više od 200 skretnica.

Prema njegovim rečima, prva faza posla Želežnice na projektu "Beograd na vodi" koja je počela i koja predvidja da se u roku od šest do >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << osam meseci ukloni oko 30 kilometara pruge koštaće 2,55 miliona evra, a ukupno za sve tri faze trebaće oko 307,5 miliona evra i oko pet godina.

"Mi smo planirali da ovaj posao počnemo 9. marta, ali struka kaže da smo spremni da u subotu krenemo sa uklanjanjem šina, što ukazuje da će i ukupni radovi biti i ranije završeni nego što je predvidjeno", kazao je Simonović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.