Počelo montiranje opreme u fabrici Zastava elektro u Rači

Izvor: Beta, 04.Maj.2010, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo montiranje opreme u fabrici Zastava elektro u Rači

RAČA, 4. maja 2010. (Beta) - U fabrici Zastava elektro u Rači, koju je u aprilu kupila južnokorejska kompanija Jura korporejšn u utorak je počelo montiranje proizvodne trake i probni rad za oko 170 novih radnika.

Pomoćnik predsednika Opštine Rača Branislav Milutinović kazao je agenciji Beta da su u fabrici kablova za automobilsku industriju uposleni radnici sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje koji su radili za Zastavu elektro na odredjeno vreme i poznaju posao.

Jura je odabrala 150 proizvodnih radnika, 10 radnika u magacinu, pet na održavanju i tri radnika za poslove računovodstva, kazao je on.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo montiranje opreme u fabrici Zastava elektro u Rači

Izvor: NaDlanu.com, 04.Maj.2010

RAČA, 4. maja 2010. (Beta) - U fabrici Zastava elektro u Rači, koju je u aprilu kupila južnokorejska kompanija Jura korporejšn u utorak je počelo montiranje proizvodne trake i probni rad za oko 170 novih radnika. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Jura počela da radi

Izvor: Danas, 04.Maj.2010

U kompaniji Jura korporacija Srbije (bivša Zastava elektro) juče su potpisani ugovori o šestomesečnom probnom radu sa 167 radnika (150 proizvodnih, desetoro magacinskih, troje administrativnih i četvoro koji će raditi na održavanju opreme). Reč je o radnicima koji su angažovani sa evidencije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.