Počeli smo veliki posao i završićemo ga

Izvor: B92, 12.Okt.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Počeli smo veliki posao i završićemo ga"

Kuršumlija -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Kuršumliju, gde ga je sačekao veliki broj građana.

On je, posle, obilaska kasarne "Toplički ustanak" i polaganja venca na spomenik stradalim vojnicima u NATO bombardovanju jasno naglasio da Srbija više ne sme da gubi ljude.

Vučić je, takođe, sumirao sve što je urađeno za Toplički okrug, i ponovio je koliko će nova radna mesta, ali i vojna pojačanja u ovom kraju značiti za sve stanovnike Kuršumlije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Nova fabrika znači da će 300 porodica dugoročno siturianao, da mogu da garantuju i sebi i svojoj deci bolju budućnost. Mnogo para ulažemo, i kraj radova se ne vidi. I pitao sam hiljadu puta koliko para treba, i uvek traže mnogo. Ali kažem vam, počeli smo veliki posao, i završićemo ga", rekao je Vučić.

Vučić je ponovio da je država tu za svoje građane, ali i da neće da obećava ono što ne može da se obeća.

"Samo vas molim da razumete da u državi ne raspolažemo ćupom koji je bez dna iz kog se vade pare. Bezbroj puta sam molio investitore da dođu u Krupanj i Ljuboviju. I ljudi su pristali da dođu tek kada smo počeli da gradimo auto-puteve , baš zato je važno razvijanje infrastrukture", kaže predsednik.

"Tek kada budete dobili auto-put, ja znam da će Toplica biti u sigurnim rukama. Videćete mnogo više mašina i radova, videćete kojom brzinom ćemo sve da radimo. Rok je do juna, a ja vam kažem da ćemo otvoriti sve već u aprilu. Kažem vam zato što hoću vama da pokažem koliko smo sposobni da energično radimo i da se borimo za svoje građane i za svoju zemlju", istakao je Vučić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.