Počela isporuka ulja iz Robnih rezervi

Izvor: Beta, 10.Sep.2010, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela isporuka ulja iz Robnih rezervi

BEOGRAD, 10. septembra 2010. (Beta) - U Srbiji je u petak počela isporuka 5.000 tona ulja iz Republičkih robnih rezervi po ceni od 119 dinara za litar.

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević prilikom obilaska supermarketa Univereksporta na Novom Beogradu kazao da veruje da će te količine ulja biti dovoljne za smirivanje sitaucije na tržištu.

Dodao je da ukoliko ne bude dovoljno ulja iz Robnih rezervi, država naknadno intervenisati sa novom količinom ulja, ali nije precizirao o kojim količinama se radi.

Milosavljević je istakao da će ulja iz Robnih rezervi u narednih nekoliko dana biti u prodavnicama u 100 opština u zemlji, dodavši da će kupcima biti ponudjeno ulje svih domaćih proizvodjača i da očekuje da će se u narednih nekoliko dana u potpunosti stabilizaovati tržište.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela isporuka ulja iz Robnih rezervi (VIDEO)

Izvor: EMportal, 10.Sep.2010

U Srbiji je danas počela isporuka 5.000 tona ulja iz Republičkih robnih rezervi po ceni od 119 dinara za litar.

Nastavak na EMportal...

Milosavljević: Ne podržavam kartele

Izvor: B92, 10.Sep.2010

Beograd -- Ministar trgovine Slobodan Milosavljević je odbacio optužbe da podržava kartele, navodeći da nikada nijedan kartel nije podržao..."Nijedan kartel nikad nisam podržao. Moj jedini posao je da svih roba po prihvatljivim cenama bude na čitavoj teritoriji Srbije", rekao je Milosavljević..."Svi...

Nastavak na B92...

Država nauljila rafove

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2010

U Srbiji počela isporuka 5.000 tona ulja iz robnih rezervi po ceni od 119 dinara, smatra se da je to dovoljno za smirivanje situacije na tržištu

Nastavak na Večernje novosti...

Ulje je stiglo, čeka se mleko

Izvor: S media, 11.Sep.2010, 00:29

U prodavnice juče počelo da stiže ulje iz Robnih rezervi po ceni od 119 dinara za litar, ministar Milosavljević obećao da će za dve nedelje biti i mleka...Iz Republičkih robnih rezervi u srpske trgovine juče je počelo da stiže ulje po ceni od 119 dinara za litar! Ministar trgovine Slobodan...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.