Počela akcija Najbolje iz Srbije

Izvor: Beta, 19.Mar.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela akcija Najbolje iz Srbije

BEOGRAD, 19. marta 2015. (Beta) - Preduzeća koja posluju u Srbiji, do 7. aprila mogu da se prijave za učešće u akciji u kojoj se biraju najuspešniji robni i korporativni brendovi na srpskom tržištu - "Najbolje iz Srbije", saopštila je Privredna komora Srbije.

Kako se navodi, priznanje "Najbolje iz Srbije" za 2014. godinu dodeljuje se u 24 kategorije, a pobednici, koji će biti proglašeni krajem maja 2015, dobiće pravo da koriste znak akcije kao simbol kvaliteta i poverenja potrošača >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i poslovnih partnera.

"Cilj akcije 'Najbolje iz Srbije' koja se ove godine organizuje 11 put i u kojoj mogu da učestvuju sva preduzeća koja posluju u Srbiji, jeste da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda i promoviše najbolje brendove, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu", piše u saopštenju PKS-a.

Dodaje se da se izborom najboljih brendova promovišu vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, jača konkurentnost, poboljšava pozicija i percepcija proizvoda iz Srbije.

Upitnik za prijavljivanje i detaljnije informacije o metodologiji, kriterijumima izbora, žiriju i nagradama, kako se dodaje, dostupni su na sajtu www.najboljeizsrbije.rs.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.