Petrov traži predstojnika Ureda

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Mar.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrov traži predstojnika Ureda

ZAGREB - Vlada je raspisala javni natječaj za poziciju predstojnika Ureda potpredsjednika Vlade, a svi zainteresirani moraju se javiti u roku od osam dana od objave natječaja u Narodnim novinama.

Ako imate završen sveučilišni diplomski studij pravne, ekonomske, politološke struke ili humanističkog smjera, najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima ali i položen državni stručni ispit, vi ste idealan kandidat za poziciju predstojnika Ureda potpredsjednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Vlade - Bože Petrova.

U objavljenom natječaju navodi se što je sve potrebno priložiti uz prijavu: životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi/završenom obrazovanju (presliku diplome), dokaz o radnom iskustvu (elektronički zapis, odnosno potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje), presliku domovnice, presliku uvjerenja o položenom državnom stručnom ispitu i uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (ne starije od šest mjeseci).

Napominje se i kako se na natječaj mogu javiti i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, uz obvezu polaganja u roku od šest mjeseci od isteka probnog rada. Obvezni je probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.