Petomilioniti putnik na Tesli - poznati novinar

Izvor: B92, 08.Dec.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petomilioniti putnik na "Tesli" - poznati novinar

Na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekan je petomilioniti putnik za ovu godinu, što najveći rekord u 55 godina postojanja aerodroma. Petomilioniti putnik je sportski novinar Nebojša Vušković koji je jutros otputovao za London. On je kao nagradu dobio dve avionske karte za bilo koju evropsku destinaciju i godišnju propusnicu za laundž deo Aurodroma "Nikola Tesla".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aerodrom obara rekorde: Dočekan petomilioniti putnik

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2017

Na Aerodromu Nikola Tesla danas je dočekan petomilioniti putnik za ovu godinu, što najveći rekord u 55 godina postojanja aerodroma...Petomilioniti putnik je sportski novinar Nebojša Vušković koji je jutros otputovao za London. On je kao nagradu dobio dve avionske karte za bilo koju evropsku destinaciju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.