Pero Gudelj i dalje u teškom stanju

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Avg.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pero Gudelj i dalje u teškom stanju

SARAJEVO - Stanje Pere Gudelja, vlasnika FIS Vitez koji je u ponedjeljak pronađen s teškim povredama glave, nanesenim vatrenim oružjem, i dalje je teško.

Kako je rekla Muamera Šehić, glasnogovornica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), Gudelj je i dalje pod nadzorom ljekara Klinike za neurohirurgiju.

„Pogoršanja nema, ali je stanje izrazito teško i Gudelj je i dalje u životnoj opasnosti", kazala je Šehić za portal Radiosarajevo.ba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<
Pero Gudelj pronađen je u ponedjeljak, na putu koji vodi prema farmi njegovom vlasništvu, s teškim povredama glave nanesenim vatrenim oružjem. Radnik koji je radio na farmi čuo je pucanj i prvi je pružio pomoć ovom bh. privredniku.

Hitno je prevezen u bolnicu u Novoj Biloj, a potom u sarajevski KCUS, gdje je u noći s ponedjeljka na utorak i operiran.

Istraga i dalje traje, a policija odbija kazati da li je riječ o samoranjavanju ili napadu. Ipak, navode kako je kraj njega pronađen pištolj za koji je imao odobrenje. Dio medija javlja kako je pored njega pronađena i oproštajna poruka.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.