Paviljon BiH u Dubaiju posjetilo 110.000 osoba

Izvor: Capital.ba, 06.Mar.2022, 16:06

Paviljon BiH u Dubaiju posjetilo 110.000 osoba

SARAJEVO,  Paviljon Bosne i Hercegovine na svjetskoj izloži Expo u Dubaiju, od otvaranja sredinom decembra pa do danas, posjetilo je više od 110.000 osoba, koje su se na ovaj način upoznale sa privrednim potencijalima, ljepotama, i znamenitostima BiH. izvor: Nezavisne novine Samo u toku februara posjetilo ga je više od 43.000 osoba, odnosno u prosjeku 1.566 osoba dnevno. Paviljon služi i kao poslovni centar u kojem se predstavljaju brojne bosanskohercegovačke kompanije iz različitih grana >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << privrede, a koji u Dubai dolaze s ciljem da što bolje predstave svoju industriju, da uspostave kontakte i eventualno započnu poslovnu saradnju sa potencijalnim poslovnim partnerima. Do sada se na Expou predstavilo 56 privrednih subjekata iz BiH, a do kraja izložbe planirano je da svoje potencijale predstavi ukupno njih 78. Privrednici iz BiH su jedinstveni u stavu da je upravo uspostavljanje poslovnih kontakta i eventualno iniciranje poslovne saradnje najveća vrijednost pružene prilike da sudjeluju na Expo 2020. Takođe, priliku za predstavljanje imaju i turističke zajednice, kao i studentski projekti, a u paviljonu BiH predstavljeni su svi spektakularni krajolici i prirodne ljepote, jedinstvene rukotvorine i originalni predmeti iz Zemaljskog muzeja BiH.   Fena Чланак Paviljon BiH u Dubaiju posjetilo 110.000 osoba се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Paviljon Bosne i Hercegovine u Dubaiju posjetilo više od 110.000 osoba

Izvor: SandzakPress.net, 06.Mar.2022

Paviljon Bosne i Hercegovine na svjetskoj izloži Expo u Dubaiju, od otvaranja sredinom decembra pa do danas, posjetilo je više od 110.000 osoba, koje su se na ovaj način upoznale sa ljepotama, znamenitostima i privrednim potencijalima naše zemlje. Samo u toku februara posjetilo ga je više od...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.