Panto market na javnoj licitaciji

Izvor: B92, 12.Okt.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Panto market" na javnoj licitaciji

Procena kapitala "Panto market-Stočar" je završena, pa su se stekli su se stekli uslovi za prodaju ovog preduzeća, dok će javno nadmetanje biti 17. novembra.

Kako je Tanjugu rekao gradski većnik zadužen za privredu, Ostoja Mijailović zainteresovanih kupaca ima, a među njima je i aranđelovačka firma "Pobeda" koja je kupila čačanski "Žitopromet".

Ostojić je ocenio da će ovo biti značajan podsticaj privrednog razvoja Čačka i stvaranje klime za otvaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preko potrebnih novih radnih mesta.

Javno nadmetanje za prodaju imovine "Panto market -Stočar" biće održano 17. novembra, a oglas bi trebalo da izađe do srede 14. oktobra.

Na prodaju će biti ponuđene tri celine, mlekara u Zdravčićima kod Požege čija je vrednost procenjena na 7 miliona dinara, farma za 6.000 tovljenika u Mrčajevcima koja se ceni na 132 i klanica u Čačku 85 miliona dinara.

Po pravilima ovog postupka početna cena na javnom nadmetanju koju je raspisao stečajni upravnik Milutin Obradović biće 50% od procenjene vrednosti za svaku od rečenih celina.

Inače, u Privrednom sudu u Čačku biće održano ročište za poverioce 23. oktobra koji od ovog preduzeća potražuju više od milijardu dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zakazana licitacija Pantomarket stočara

Izvor: Danas, 12.Okt.2014

Čačak - Čačansko privatno preduzeće u stečaju Pantomarket stočar naći će se na licitaciji 17. novembra, pošto je završena procena vrednosti njegove imovine. Pantomarket se sastoji od dve firme u Čačku i jedne u Požegi...Na licitaciji će se naći mlekara u Zdravčićima kod Požege, čija...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.