Pančevac ostao bez dela ograde FOTO

Izvor: B92, 21.Avg.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevac ostao bez dela ograde FOTO

Beograd -- Pančevački most je zreo za obnovu, a u prethodnom periodu specijalno vozilo je ispitivalo stanje u kome se nalazi ovaj most.

S obzirom da je u lošem stanju, svaka nezgoda i nepredviđena situacija dodatno otežavaju stanje na Pančevcu, pa je zbog saobraćajne nezgode koja se nedavno dogodila sada prilično oštećena i bezbednosna ograda na mostu.

Zbog toga je društvene mreže ubrzo obišla fotografija stanja u kom se nalazi ovaj most, uz apel za oprez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svima koji prelaze biciklom po trotoaru.

Podsetimo, država je obimne radove na Pančevcu odlagala nekoliko puta, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić kaže da ni ova godina nije pravo vreme da se započne tako veliki projekat.

Zvučaće čudno, ali ovo jeste konzilijum građevinskih lekara, pošto Pančevac nije ništa drugo do ozbiljan pacijent.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.