Pajtić: Ne pada nam pamet da budemo u vlasti sa Vučićem

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Maj.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Ne pada nam pamet da budemo u vlasti sa Vučićem

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je danas da je obavestio predsednika Srbije Tomislava Nikolića da mu ne pada na pamet da bude u vlasti sa režimom Aleksandra Vučića koji je unazadio i osiromašio Srbiju.

Pajtić je novinarima preneo da je na konsultacijama o formiranju nove vlade rekao Nikoliću da snosi deo odgovornosti za izbornu kradju na vanrednim parlamentarnim izborima, za dešavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << na Radio-televiziji Vojvodine i u beogradskom naselju Savamala.

Kako je naveo, Nikolić nosi deo odgovornosti jer je važno da predsednik Srbije izrazi svoj stav o dogadjajima kojima se urušava pravni sistem Srbije.

Pajtić je rekao da će DS kao prvu stvar koju će preduzeti u skupštini, insistirati na formiranju anketnog odbora zbog izbornih neregularnosti i da će zbog tih dešavanja biti podnete i krivične prijave.

On naveo da ga je Nikolić pitao da li DS ima dokaze o izbornoj kradji i da je on rekao da se izborna kradja ogleda u neregularnim zapisnicima, neodogovarajućem broju glasačkih listića, tzv. bugarskom vozu i glasanju na Kosovu i Metohiji.

Na konsultacije posle DS došla je delegacija Pokreta Dosta je bilo, koju čine predsednik Pokreta Saša Radulović, potpredsednici Dušan Pavlović, Aleksandar Stevanović i Jasmina Nikolić. Pokret u parlamentu ima 13 poslanika.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.