Pajtić: DS neće u koaliciju sa SDS-om i LDP-om

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Feb.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: DS neće u koaliciju sa SDS-om i LDP-om

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je danas da ta partija neće izaći na predstojeće parlamentarne izbore u koaliciji sa Socijaldemokratskom strankom (SDS) i Liberalno demokratskom partijom (LDP).

Pajtić je agenciji Beta rekao da će DS na izborima nastupiti sa onim partijama sa kojima su demokrate saradjivale u prethodne dve godine "u borbi protiv režima".

"Gradjane Srbije ne interesuje broj mandata niti ko će s kim u koaliciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Njih interesuju životne stvari a ovi izbori su pitanje preživljavanja Srbije", ocenio je lider DS-a.

Član Predsedništva Liberalno demokratske partije (LDP) Kenan Hajdarević izjavio je ranije danas da su ta partija, DS i SDS postigle dogovor o raspodeli mandata na listi za predstojeće vanredne parlamentarne izbore.

"Konačan dogovor oko mandata", napisao je Hajdarević na svom tviter nalogu i dodao da je lider LDP-a Čedomir Jovanović na "pregovorima prekinuo agoniju i žrtvovao LDP da bi DS i SDS dobili procente koje su tražili".

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.