POZIV ZA MLADE STRUČNJAKE: Konkurs otvoren do 15. aprila

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 19:30

POZIV ZA MLADE STRUČNJAKE: Konkurs otvoren do 15. aprila

Ministarstvo poziva mlade da im se pridruže realizaciji projekata.

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija pozvalo je danas studente završnih godina ili diplomirane mlade stručnjake da se pridruže timu Ministarstva i rade na realizaciji različitih projekata.

Ministarstvo poziva mlade da im se pridruže realizaciji projekata u oblasti razvoja i primene veštačke inteligencije, informacione bezbednosti, biotehnologije, elektronske uprave, digitalne infrastrukture >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i medija.

- Ukoliko ste zainteresovani za rad u dinamičnom okruženju, kontinuirano usavršavanje i edukaciju, mogućnost napredovanja u radu i sticanja posebnih znanja, priliku da radite na uspostavljanju superkompjutera poslednje generacije, razvoju Nacionalne platforme za veštačku inteligenciju, jačanju Nacionalnog centra za informacionu bezbednost, razvoju softverskih rešenja biotehnologije i elektronske uprave i daljem širenju širokopojasne telekomunikacione mreže u Srbiji, „Moj IKT tim“ u okviru Ministarstva je pravo mesto za vas - navodi Ministarstvo u saopštenju.

Pored navedenih oblasti, mladi će moći da se oprobaju i u izgradnji širokopojasne telekomunikacione mreže i uvođenju 5G mreže, programu Digitalna Evropa i digitalizaciji turističke ponude u Srbiji, razvoju veb tehnologija i veb servisa, elektronskih usluga i usluga poverenja, unapređenje poštanskog saobraćaja i implementaciji medijske strategije u Srbiji.

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati biografiju i motivaciono pismo putem elektronske adrese [email protected] najkasnije do 15. aprila 2024. godine.

(Srbija Danas/Tanjug)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.