Otvorene ponude za rekonstrukciju Sava centra

Izvor: N1 televizija, 28.Dec.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorene ponude za rekonstrukciju Sava centra

Koverte sa dokumentacijom dva potencijalna partnera Grada Beograda za rekonstrukciju Centra Sava otvorene su u sredu u Skupštini grada, saopštio je Beoinfo.

Na javni poziv za podnošenje prijava za osnivanje zajedničkog privrednog društva za rekonstrukciju i upravljanje kongresnim centrom pristigle su dve ponude - jedna od kompanije "Delta Holding" i druga od konzorcijuma koji čine: Aerodrom "Nikola Tesla", "Energoprojekt Holding" i Javno preduzeće "Beogradski sajam". >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Kako se navodi, prva faza postupka završena je danas i očekuje se da do sredine januara bude donesena odluka da li su podnosioci ponuda ispunili neophodne uslove konkursa.

U drugoj fazi postupka podnosioci će dati i obavezujuće ponude, za šta će imati rok od još 60 dana.

Grad Beograd očekuje da će do kraja aprila sa izabranim partnerom potpisati ugovor i ubrzo nakon toga započeti postupak rekonstrukcije i profesionalizacije Centra "Sava".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.