Otvoren Sarajevo biznis forum

Izvor: NaDlanu.com, 16.Maj.2012, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Sarajevo biznis forum

SARAJEVO, 16. maja 2012. (Beta) - Treća medjunarodna investiciona konferencija, Sarajevo biznis forum (SBF), otvorena je u sredu u Sarajevu.

SARAJEVO, 16. maja 2012. (Beta) - Treća medjunarodna investiciona konferencija, Sarajevo biznis forum (SBF), otvorena je u sredu u Sarajevu.Konferenciji prisustvuju gosti iz više od 30 zemalja.Predsednik Uprave Bosna Bank International (BBI) Amer Bukvić, koja organizuje konferenciju, kazao je da skupu koji traje do 18. maja, prisustvuje više >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << od hiljadu učesnika."Možemo slobodno reći da je SBF jedan od vodećih investicionih konferencija u jugoistočnoj Evropi", rekao je Bukvić.Član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović je kazao da je ovo "povoljniji trenutak za ulaganje u BiH" zbog očekivanja da će zemlja postati članica NATO u naredne četiri godine i član je EU u idućih osam do deset godina.U Sarajevu borave delegacije privrednika iz Turske, Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapaskih Emirata, Katara, Kine i Japana. Dolazak su najavili i ministri iz Makedonije, Slovenije, Srbije, Hrvatske.Dogadjaj prati 200 novinara iz 57 medijskih kuća.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.