Izvor: EMportal, 24.Mar.2010, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje stambeno-poslovnog centra u Inđiji

U Inđiji će danas biti otvoren poslovno-stambeno-trgovinski kompleks TQ City, u koji je kompanija Tradeunique uložila 35 miliona evra.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Indiji se otvara stambeno-poslovni centar

Izvor: Economy.rs, 25.Mar.2010, 00:22

U Indiji ce u petak biti otvoren poslovno-stambeno-trgovinski kompleks "Ti-kju siti" (TQ city) u koji je kompanija Trejdunik (Tradeunique) ulozila 35 miliona evra.

Nastavak na Economy.rs...

U Inđiji otvoren poslovno-stambeni centar TQ city

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2010, 00:11

INĐIJA - U Inđiji je danas otvoren poslovno-stambeni kompleks "Ti-kju siti" (TQ city) u koju je kompanija Trejđunik (Tradeunique) uložila 35 miliona evra...Taj kompleks obuhvata trgovinski i izložbeni centar, stanove, hotel i heliodrom, a površina izgrađenog prostora je oko 50.000 metara kvadratnih...Ministar...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.