Izvor: B92, 27.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otpremnine uzelo oko 4.300 radnika

Kragujevac -- Oko 4.300 radnika kragujevačkog Društva Zastava zapošljavanje, od 4.412, izjasnilo se za sporazumni prekid radnog odnosa.

To je izjavio koordinator za realizaciju tog sporazuma Radenko Đorđević."Precizan broj radnika koji su se prijavili za otpremnine znaćemo sutra pre podne", rekao je Tanjugu Đorđević i dodao da je služba u kojoj su se radnici prijavljivali za sporazumni raskid radnog odnosa prema socijalnom programu vlade radila do posle 22 sata.

Istovremeno, u holu kragujevacckog Doma sindikata je u toku štrajk glađu desetak metalaca, nezadovoljnih vladinom odlukom da se Društvo ZZO ukine 31. avgusta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.