Otkazani svi letovi Beograd-Hurgada

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazani svi letovi Beograd-Hurgada

Egipatska avio-kompanija "Er Kairo" otkazala je do daljeg sve letove iz Beograda za letovalište Hurgadu.

Sajt "Aviatika" navodi da je razlog veoma slabo interesovanje putnika iz Srbije za odmor u Egiptu posle eksalacije nasilja i terorizma u toj zemlji.

Nakon što je ruski avion na letu iz Šarm el Šeika za Sankt Peterburg oboren bombom postavljenom u prtljažnik, turisti su prestali da idu u ovu zemlju, u kojoj je turizam glavna privredna grada.

Ovaj portal >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << saznaje da će odluka o ponovnom uspostavljanju letova biti razmatrana početkom sledeće godine ako se pojavi interesovanje putnika i turističkih agencija.

"Er Kairo" je takozvana lou-kost kompanija koja posluje u sastavu avio-kompanije "Egipt Er".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NIKO VIŠE NEĆE U EGIPAT "Er Kairo" otkazao letove iz Beograda do Hurgade

Izvor: Blic, 24.Dec.2015

Egipatska avio-kompanija "Er Kairo" otkazala je do daljeg sve letove iz Beograda za letovalište Hurgadu...Sajt "Aviatika" navodi da je razlog veoma slabo interesovanje putnika iz Srbije za odmor u Egiptu posle eksalacije nasilja i terorizma u ovoj zemlji...Nakon što je ruski avion na letu iz Šarm...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.