Osnovana Komora transportnih firmi

Izvor: B92, 30.Jan.2013, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovana Komora transportnih firmi

Beograd -- Održana osnivačka Skupština Privredne komore "Međunarodni transport i logistika", koju su osnovala oko 190 preduzeća iz oblasti transporta i logistike.

Ova komora je osnovana izvan sistema Privredne komore Srbije.

"Na ovaj korak smo se odlučili, jer kroz članstvo u Privrednoj komori Srbije nismo uspeli da na najbolji način zaštitimo naše interese. Verujemo da će i druge privredne grane uvideti da samoorganizovanjem mogu unaprediti svoje poslovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ", navedeno je u saopštenju posle osnivačke Skupštine.

Prisustvo preduzeća različitih veličina je dokaz da postoji jedan zajednički cilj, a to je unapredjenje delatnosti, naglašava se u saopštenju, uz napomenu da je Privredna komora "Medjunarodni transport i logistika" potpuno dobrovoljno organizovana komora i osnivači su uvereni da će ovim najbolje ostvariti svoje ciljeve.

Za predsednika komore "Međunarodni transport i logistika" skupština je izglasala Neđu Mandića.

Nakon izvršene registracije Privredna komora „Medjunarodni transport i logistika“ će započeti aktivnosti na postizanju svojih ciljeva u skladu sa

usvojenim Statutom, navedeo je u saopštenju Inicijativnog odbora te komore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.