Osniva se Komitet za stabilnost

Izvor: B92, 08.Dec.2013, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osniva se Komitet za stabilnost

Beograd -- U Narodnoj banci Srbije (NBS) sutra će biti održana konstitutivna sednica Komiteta za finansijsku stabilnost Srbije.

Kako je najavila centralna banka, taj komitet se kao koordinaciono i savetodavno telo formira na osnovu sporazuma koji su potpisali Vlada Srbije, NBS, Agencija za osiguranje depozita i Komisija za hartije od vrednosti.

Konstitutivnoj sednici će prisustvovati guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković, ministar finansija Srbije Lazar Krstić, direktor Agencije za osiguranje depozita Zoran Obradović i direktor Komisije za hartije od vrednosti Zoran Ćirović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SASTANAK: Osniva se Komitet za finansijsku stabilnost

Izvor: Kurir, 09.Dec.2013, 06:24

To savetodavno telo formira se na osnovu sporazuma koji su potpisali Vlada Srbije, NBS, Agencija za osiguranje depozita (AOD) i Komisija za hartije od vrednosti..BEOGRAD - Za svaki slučaj...U Narodnoj banci Srbije (NBS) danas će biti održana konstitutivna sednica Komiteta za finansijsku stabilnost,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.