Izvor: B92, 29.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Oslobođene" akcije "C marketa"

Beograd -- Udruženje akcionara "C marketa" saopštilo je danas da su se stekli uslovi za trgovinu akcijama tog preduzeća.

U saopštenju se navodi da je Centralni registar aktivirao akcije "C marketa", tako da vlasnici akcija sada mogu da raspolažu svojom imovinom. "Na taj način omogućen je nastavak procesa preuzimanja akcija 'C marketa', koji je na zahtev generalnog direktora Slobodna Radulovića prekinut u oktobru prošle godine", privemenom merom Trgovinskog suda u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ističe se u saopštenju Udruženja akcionara.

Ukoliko se budu dosledno poštovali zakonski propisi kopmanije koje su dale ponude za preuzimanje akcija "C marketa", imaju još devet dana da Komisiji za hartije od vrednosti dostave svoje poboljšane ponude. Inače, ponude za kupovinu akcija "C marketa" dali u slovenački "Merkator", investiconi fond iz Londona "Ašmor" i firma "Primer C', čiji je direktor Slobodan Radulović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.