Osiguravajuće kuće Srbije u evropskom udruženju

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osiguravajuće kuće Srbije u evropskom udruženju

Osiguravajuće kompanije Srbije pridružile su se evropskoj porodici osiguravača, saopštilo je danas Udruženje osiguravača Srbije.

Udruženje osiguravača Srbije, koje okuplja osiguravajuće kompanije, saopstilo je danas da je postalo pridruženi član Evropskog udruženja osiguravača i reosiguravača.

Nova novčanica od 50 dinara

Banke zaradile 9,6 milijardi dinara

Kako se ističe,Odluka je doneta jednoglasno na godišnjoj Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Evropskog udruženja osiguravača i reosiguravača, koja je održana u Atini.

Status pridruženog člana će omogućiti osiguravajućim društvima u Srbiji bržu i lakšu primenu direktiva EU koje regilušu sektor osiguranja, kao i mogućnost davanja predloga i sugestija prilikom usvajanja novih pravila.

Udruženje osiguravača Srbije, kako se navodi, očekuje da u naredne tri godine postane punopravni član Evropskog udruženja osiguravača i reosiguravača.

Evropsko udruženje osiguravača i reosiguravača okuplja nacionalna osiguravajuća udruženja iz 33 evropske države.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.