Izvor: B92, 28.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez sa akcijama Večernjih novosti

Beograd -- Ministarstvo privrede upozorava na trgovinu akcijama Večernjih novosti.

Ministarstvo privrede, povodom najave trgovine paketima akcija kompanije Večernje novosti i ranijih nagoveštaja vaninstitucionalne i netransparentne trgovine akcijama upozorilo je danas potencijalne učesnike da će insistirati na zakonom predviđenom načinu trgovine akcijama te kompanije.

Ministarstvo saopštava da će insistirati na zakonom predviđenim procedurama i institucijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nadležnim za trgovinu hartijama od vrednosti. Ministarstvo privrede upozorava potencijalne učesnike u trgovini da u kompaniji Večernje novosti nije razrešen odnos kapitala, pre svega u delu državnog vlasništva u vezi s kojim se vodi spor pred Trgovinskim sudom u Beogradu, pa ne postoje uslovi za legitimnu trgovinu akcijama pod ravnopravnim uslovima za sve akcionare.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.