Opet raste cijena nafte

Izvor: Capital.ba, 06.Dec.2022, 14:58

Opet raste cijena nafte

NJUJORK – Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su porasle za više od tri odsto nakon što je na snagu stupila nova runda sankcija protiv Moskve i ograničenje cijena na rusku naftu. FOTO: Agencije U Londonu je cijena sirove nafte “brent” iz Sjevernog mora porasla za 85 centi i sada je 83,53 dolara po barelu. U NJujorku je cijena svijetle sirove nafte >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << veća za 68 centi i iznosi 77,62 dolara po barelu. Grupa sedam najrazvijenijih zemalja svijeta ograničila je cijenu ruske sirove nafte na 60 dolara po barelu, s ciljem da smanji kapacitete Moskve za sukob u Ukrajini, ali je Rusija saopštila da neće poštovati tu regulativu i po cijenu da prekine proizvodnju. Ograničenje cijene nafte usvojile su članice G7, EU i Australija. Чланак Opet raste cijena nafte се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Blumberg: Rusija razmišlja o određivanju cene ispod koje neće prodavati naftu

Izvor: 24sedam.rs, 06.Dec.2022

Ograničenje cene ruske nafte na 60 dolara po barelu, koje su uvele EU, G7 i Australija, stupilo je na snagu u ponedeljak

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.