On je bolji čak i od Bafeta

Izvor: B92, 03.Mar.2013, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je bolji čak i od Bafeta

Njujork -- Dejvid Teper sa zaradom od 2,5 milijardi dolara je na dobrom putu da postane najveći hedž fond investitor svih vremena, piše Forbs.

Dok je velika većina hedž fondova nije postizala zadovoljavajuće rezultate na Američkoj berzi u 2012. Teper je postigao sjajne uspehe.

Njegov hedž fond se uspešno kladio na akcije i ostale hartije od vrednosti u ključnim momentima tako da je ostvario profit od skoro 30 odsto u 2012. godini.

Inače, Apalosa menadžment, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fond koji vodi Teper imao je godišnji prihod od 30 odsto još od 1993. godine. Pored vođenja ovog velikog fonda Teper ima vremena i da se bavi filantropijom. Njegovi napori su usmereni kroz programe kao što su Učenje za Ameriku i Nahraniti gladne. Najviše dobrotovornih aktivnosti Teper ima u državi iz koje je potekao Nju Džersiju, gde je donirao velike količine hrane u proteklih pet godina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolji i od Bafeta: Da li ste čuli za Dejvida Tepera?

Izvor: S media, 04.Mar.2013, 08:40

Teper je za razliku od ostalih hedž fondova na američkoj berzi prošle godine postigao sjajne uspehe...Njegov hedž fond se uspešno kladio na akcije i ostale hartije od vrednosti u ključnim momentima tako da je ostvario profit od skoro 30 odsto u 2012. godini. Apalosa menadžment, fond koji vodi...

Nastavak na S media...

Tepper na dobrom putu da postane najveći hedž fond investitor svih vremena

Izvor: GdeInvestirati.com, 04.Mar.2013

Appaloosa Management, fond koji vodi Tepper imao je godišnji prinosod 30 odsto još od 1993. godine a veličina fonda je dostigla 15 milijardi dolara. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.