Izvor: Danas, 23.Mar.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana Berza IT proizvoda za mala preduzeća

U Privrednoj komori Srbije juče je organizovana Berza proizvoda informacionih tehnologija za sektor malih i srednjih preduzeća na kojoj se predstavilo 16 informatičkih kompanija. Zamenik direktora Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva Srbije Nebojša Radinović kazao je na otvaranju da je berza organizovana povodom objavljivanja konkursa za dodelu bespovratnih sredstava za razvoj konkurentnosti i inovativnosti.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berza IT-proizvoda za mala preduzeća

Izvor: EMportal, 23.Mar.2009

U Privrednoj komori Srbije danas je do 16.00 otvorena berza proizvoda informacioni tehnologija za sektor malih i srednjih preduzeća. Usluge i ponudu predstavlja 16 firmi iz IT-sektora.

Nastavak na EMportal...

Berza IT proizvoda za sektor malih i srednjih preduzeća

Izvor: ITdogadjaji.com, 23.Mar.2009

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, i Privredna komora Srbije organizuju konferenciju Berza IT proizvoda za MSP sektor, koja će se održati 23. marta 2009. godine u Privrednoj komori Srbije, sa početkom u 11h. Povod za ovaj događaj je Javni poziv za dodelu...

Nastavak na ITdogadjaji.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.