Odlična poseta na Poljoprivrednom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična poseta na Poljoprivrednom sajmu

Juče je u Novom Sadu otvoren 83. Međunarodni poljoprivredni sajam.

Već po tradiciji nedelja je takozvani "porodični dan" kada po ceni jedne ulaznice sajam može da poseti cela porodica.

I ove godine, nedelja će po svemu sudeći biti najposećeniji dan Sajma. Tokom celog prepodneva ispred Sajma veliki broj ljudi strpljivo čeka na ulazak.

Osim izložbe mehanizacije koja i ovoga puta dominira poljoprivrednim sajmom i tradicionalne izložbe životinja i stoke,  današnji dan je rezervisan za 2. Regionalnu agrobiznih konferenciju "Preko polja do Evrope" i atraktivno takmičenje konjskih zaprega: jednopreg, dvopreg i četvoropreg.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MMA I K1 SPEKTAKL: Srbija i Rusija protiv ostatka sveta na Beogradskom sajmu

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2016, 08:45

Prvi put u Srbiji i na Balkanu desiće se Međunarodni profesionalni turnir u K-1 i MMA “Serbia & Russia VS vorld.. . Glavna intriga programa 27. i 28. maja je meč za titulu prvaka sveta u disciplini K-1 između Saše Polugića (SRB) i Hamze Kerdindzi Omara (TUR) i beskompromisna bitka Rusije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.