Obradović: Radićemo na reformi uprave i sistema plata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 15:21

Obradović: Radićemo na reformi uprave i sistema plata

Reforma javne uprave i lokalne samouprave, kao i reforma platnih sistema tzv. platnih razreda biće dve ključne teme kojima će se baviti Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, izjavila je ministarka za državnu upravu Marija Obradović.

Ona je na onlajn Beogradskom ekonomskom forumu istakla da će Ministarstvo osim na ove dve reforme raditi i na uvođenju e-uprave.

"Nastavićemo s daljim formiranjem jedinstvenih upravnih mesta širom Srbije. Čeka nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << petnaestak upravnih mesta koja su spremna za otvaranje i ja ću narednih dana insistirati da se ona pokrenu“, navela je Obradovićeva.

Istakla je da se sa otvaranjem ovih mesta čekalo jer se čekao novi ministar, što prema njenoj oceni nije trebalo raditi.

"Insistiraću da to pokrenemo i da sve bude sa manje slikanja a više efekta za građane“, ukazala je Marija Obradović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Marija Obradović: Reforma javne uprave i platnih razreda prioritet

Izvor: Danas, 24.Nov.2020

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Marija Obradović izjavila je danas da će reforme javne uprave i platnih razreda biti prioritet rada tog ministarstva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.