Obračun Bad Blu Boysa s Mamićevcima u Luksemburgu (VIDEO)

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Jul.2015, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun Bad Blu Boysa s "Mamićevcima" u Luksemburgu (VIDEO)

LUXEMBOURG - Neposredno uoči utakmice Fole i Dinama, došlo je do tučnjave između Bad Blue Boysa i malobrojnih pripadnika skupine "Mamićevaca".

Sukobilo se nekoliko stotina navijača, a napravljena je i velika šteta na jednom kombiju čakovačkih registracija. Prema pisanju tamošnjih medija uhićeno je 25 osoba, a još uvijek nema informacija o ozlijeđenima. Luksemburška policija upozorena je na mogući okršaj frakcija, a on se i dogodio oko 19 sati.

Skupina >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Dinamovih navijača pred nacionalni stadion Luksemburga Josy Barthel stigla je bez ulaznice, no prema izvještajima svjedoka, utakmica im nije bila u prvom planu. U fokusu skupine bio je "neprijateljski" kombi s istaknutim hrvatskim zastavama. Brzo je došlo do žestokog obračuna na ulici. Boysi su se "mlatili" drvenim palicama, bakljama, šakama, čak i prometnim znakovima.

Luxemburger Wort na svojim stranicama donosi opis situacije: "BBB-i su i u Luksemburgu uz puno pirotehnike napravili štetu, a Dinamo je otprije poznat po nasilnim navijačima."

Tamošnji mediji su ionako danima najavljivali moguće nerede uoči ovog susreta, čekali su se "huligani", a iz tog razloga je bio angažiran i veliki broj specijalaca. Upravo njihova brza reakcija prilikom ovog sukoba spriječila je daljnji fizički okršaj većih razmjera.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.