Obnova krova na osnovnoj školi u Grgujevcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2022, 13:04

Obnova krova na osnovnoj školi u Grgujevcima

Nastavlja se sa ulaganjem u sela na teritoriji Grada Sremska Mitrovica. Nakon rekonstrukcije puta, na red je došla Osnovna škola "Boško Palkovljević Pinki", područno odeljenje. U toku su završni radovi na rekonstrukciji krova. Sredstva je obezbedio Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje u visini od preko 3,5 miliona. Ova sanacija je samo početak radova, koji će se u toku godine realizovati u ovoj školi.

Rekonstrukcijom krova će se rešiti višegodišnji problem, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stari krov predstavljao veliki rizik po bezbednost svih učenika i zaposlenih u ovoj školi.

Nakon završetka tzv Crvenog puta, krenulo se sa radovima u Osnovnoj školi, koju pohađa preko 50 učenika.

Grad je obezbedio sredstva u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za obrazovanje u iznosu od preko 3,5 miliona dinara. Ovi radovi su veoma značajni, jer je ulaganje u školu, ulaganje u obrazovanje, a samim tim i u našu decu, istakao je načelnik GU za obrazovanje.

Radove je obišla i gradonačelnica Svetlana Milovanović. Pored rekonstrukcije krova, započeti su radovi i u unutrašnjosti škole. U toku je sanacija učionica, prostorija za zaposlene, kao i uređenje sanitarnog čvora. Radovi na rekonstrukciji škole, koji će podrazumevati kompletnu reko strukciju će se nastaviti i tokom godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.