Objavljena prodaja Fabrike šećera u Kovinu

Izvor: S media, 29.Apr.2010, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljena prodaja Fabrike šećera u Kovinu

Agencija za privatizaciju objavila je danas prodaju Fabrike šećera u Kovinu u stečaju čija je procenjena vrednost 1,2 milijarde dinara.

Fabrika u blizini Dunava ima infrastrukturu, a prodaje se kao pravno lice, prikupljanjem ponuda.

U njenom vlasništvu su upravna zgrada od oko 900 kvadratnih metara, silos za šećer od 42.000 tona, rezervori za mazut i melasu, skladišta i magacini.

Rok za dostavljanje ponuda je 8. jun kada će ponude biti i otvorene.

Zainteresovani kupci su obavezni da uplate depozit od 249,5 miliona dinara.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaje se fabrika šećera u Kovinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2010

KOVIN - Agencija za privatizaciju objavila je danas prodaju Fabrike šećera u Kovinu u stečaju čija je procenjena vrednost 1,2 milijarde dinara...Fabrika u blizini Dunava ima infrastrukturu, a prodaje se kao pravno lice, prikupljanjem ponuda...U njenom vlasništvu su upravna zgrada od oko 900 kvadratnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Objavljena prodaja kovinske šećerane

Izvor: Glas javnosti, 30.Apr.2010, 07:11

BEOGRAD - Agencija za privatizaciju objavila je prodaju Fabrike šećera u Kovinu u stečaju, čija je procenjena vrednost 1,2 milijarde dinara...Fabrika u blizini Dunava ima infrastrukturu, a prodaje se kao pravno lice, prikupljanjem ponuda...U njenom vlasništvu su upravna zgrada od oko 900 kvadratnih...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.