Objavljena procedura za povraćaj novca

Izvor: Studio B, 03.Okt.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljena procedura za povraćaj novca

Ministarstvo finasija i privrede Srbije objavilo je na svom sajtu proceduru za povraćaj novca koji je gradjanima i firmama naplaćen za takse za registraciju vozila, koje su ukinute 1. oktobra.

Zahtev se može preuzeti i sa sajta Ministarstva finansija i privrede ili u teritorijalno nadležnoj jedinici Uprave za trezor.

Ta uprava će ostechenim vlasnicma vozila obezbediti po dva primerka obrasca Zahteva za povraćaj koje treba da se popune i predaju na šalteru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Uz zahtev je potrebno podneti original uplatnice kojom je izvršena uplata i dati na uvid ličnu kartu ili pasoš. Zahtevi se mogu podneti u svim jedinicama Uprave za trezor, zaključno sa 15. oktobrom, a posle tog datuma nadležnoj Poreskoj upravi.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Povraćaj takse za registraciju

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2012

BEOGRAD - Vlasnici vozila, i fizička i pravna lica, koji su 1. oktobra za registraciju greškom uplatili ukinute republičke administrativne takse, moći će da dobiju povraćaj uplaćenog novca, saopštilo je danas Ministarstvo finansija i privrede. Uprava za trezor izvršiće povraćaj sredstava uplatom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.