Obeležena 25. godišnjica Udruženja ratnih vojnih invalida u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležena 25. godišnjica Udruženja ratnih vojnih invalida u Rumi

Opštinsko Udruženje ratnih vojnih invalida obeležilo je 25 godina postojanja, tim povodom zvanično je otvorena novouređena "soba sećanja". U ovom prostoru nalazi se 61 fotografija od ukupno 96 vojnika koji su Izgubili živote u ratovima 90-ih godina. Obeležavanju godišnjice udruženja prisustvovao je i samostalni savetnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Saša Dujović.

Udruženje ratnih vojnih invalida iz Rume obeležilo je danas pored godišnjice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i slavu udruženja, Mitrovdan, a povodom otvaranja sobe sećanja porodice poginulih upisale su se u knjigu sećanja.

Obeležavanju godišnjice udruženja prisustvovali su i Milenko Čančarević, ispred Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida i poginulih boraca Vojvodine, kao i Saša Dujović, samostalni savetnik ministra za rad, zapošljavane, boračka i socijalna pitanja.

U sobi sećanja ispisana su imena ratnih vojnih invalida, ali i svih 96 poginulih u oružanim sukobima, dok će ovo udruženje u narednom periodu uložiti trud da budu prikupljene fotografije svih poginulih boraca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.