Novosađani kupili Industriju stakla Pančevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani kupili Industriju stakla Pančevo

Novosadska kompanija "Promist" novi je vlasnik imovine "Industrije stakla Pančevo" koja je u stečaju, piše portal 013info.

Kako navode, pred državnom Agencijom za licencenciranje stečajnih upravnika Novosađani su 7. avgusta kupili imovinu Staklare za 416.950.383 dinara što je bila i početna cena.

Prema pisanju portala prodat je kompleks fabrike stečajnog dužnika DP "Industrija stakla Pančevo" u stečaju, a cela imovina se sastoji od 171 objekta ukupne površine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko 114.249 kvadratnih metara.

Prodata je, navode i oprema Staklare koja se nalazila u objektima kompleksa, a koju čine mašine, peći, linije za proizvodnju i druga oprema i pokretna imovina.

U kupljenom paketu, kažu, nalaze se i zalihe raznih vrsta stakla.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosadska kompanija kupila imovinu staklare

Izvor: B92, 17.Avg.2017

Beograd -- Novosadska kompanija "Promist" novi je vlasnik imovine "Industrije stakla Pančevo" koja je u stečaju, piše portal 013info...Kako navode, pred državnom Agencijom za licencenciranje stečajnih upravnika Novosađani su 7. avgusta kupili imovinu Staklare za 416.950.383 dinara što je bila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.