Novi raj za majstore i uradi sam: OKOV u Beogradu

Izvor: Mondo, 08.Mar.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi raj za majstore i "uradi sam": OKOV u Beogradu

Na starom i Beograđanima dobro poznatom mestu, na Bežanijskoj kosi (lokacija bivšeg Merkura), u subotu se otvara prodajni centar koji na jednom mestu nudi sve za radionicu, baštu i domaćinstvo.

Foto: Promo: Okov

Kompanija Okov, sa velikim uspehom posluje u Crnoj Gori već punih 25 godina, gde je razvila lanac od 16 prodajnih centara i važi za najbolju veliku kompaniju, o čemu svedoče i brojne nagrade. Porodična kompanija Gojka Bajovića, iz godine u godinu beleži >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odlične prodajne rezultate u Crnoj Gori, a sada je na red došao izlazak na regionalno tržište.

Blagodeti onlajn kupovine

Neposredno nakon otvaranja Okov centra na Bežanijskoj kosi, biće dostupan i onlajn prodavnica (webshop) za poručivanje proizvoda, koji će omogućiti svima koji nisu u blizini Beograda ili koji nemaju vremena da odu u trgovinu, da sve završe putem interneta. Osim prednosti online naručivanja i dostave na kućnu adresu, potrošači će imati pristup i specijalnim popustima koji će važiti samo za porudžbine u vebšopu.

"Imamo odličnu saradnju sa 350 svetskih brendova proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo. Proveren maloprodajni koncept sa savršeno urednom i pregledno izloženom robom pruža potrošačima jedinstvenu mogućnost da na jednom mestu obave kupovinu svega što im je potrebno za radionicu, baštu i domaćinstvo, po najboljim cenama i fer i transparentnim uslovima. Naša analiza tržišta je pokazala da prestonici Srbije nedostaje baš takav objekat, te smo došli do procene da je sada pravi trenutak predstaviti se i na ovom tržištu u najboljem svetlu, kao zrela i ozbiljna kompanija", navode iz Okova.

U Okovu ističu da se iskustvo kupovine kod njih zasniva se na kulturi apsolutne posvećenosti kupcu, za koje su prodajna mesta uređena u skladu s najvišim svetskim standardima.

Kompanija Okov je zaposlila 80 građana Beograda, a njihova zajednička misija je podrška svima koji stvaraju i čine lepšim i boljim svet koji nas okružuje.

Merkuru ostaje ime, dobija Merkatorovu tehniku

Otvaranje prodajnog centra u Beogradu, koji se prostire na 10.000 kvadratnih metara sa 13 robnih grupa i preko 40 000 artikala, je samo početak ekspanzije ovog maloprodajnog lanca. U narednim godinama se planira otvaranje i u ostalim gradovima Srbije.

Svečano otvaranje Okov centra na Bežanijskoj kosi je zakazano za subotu, 9. mart sa početkom u 10 h, a tokom celog vikenda sve posetioce očekuje popust na kompletan asortiman.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.