Novi direktor „Velefarma

Izvor: S media, 16.Mar.2011, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi direktor „Velefarma"

Najveća srpska veledrogerija „Velefarm" dobila je novog generalnog direktora, Lukasa Fekera iz Švajcarske. On je na čelu ove kompanije zamenio Dragoljuba Vučićevića, koji je, kako je saopšteno, na lični zahtev razrešen funkcije.

U saopštenju „Velefarma" stoji da je do promena u rukovodstvu došlo zbog promena u vlasničkoj strukturi.

- Menadžment je veći paket akcija preneo na kompanije u inostranstvu. Feker je izabran za novog generalnog direktora, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << po dogovoru sa vlasnicima tih većih paketa akcija, a Vučićević ostaje na čelu UO - navedeno je u saopštenju „Velefarma".

Na osnovu ovih promena moglo bi se reći da je „Velefam" prodat. To, međutim, nisu mogli da potvrde, ali ni da demantuju u toj kompaniji. Kako P r e s s saznaje u farmaceutskim krugovima, „Velefarm" je, ako ga nije pronašao, u potrazi za strateškim partnerom. Nagađa se da je postavljanje jednog od ljudi iz Švajcarske za direktora, navodno, potez koji bi pomogao kompaniji u podizanju kredita, jer je firma pritisnuta finansijskim problemima.

(P r e s s foto:farmakon.rs)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.