Izvor: Capital.ba, 24.Dec.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranica Sberbanke Banjaluka

BANJALUKA, Redizajnirana veb stranica Sberbanke Banjaluka u potpunosti ispunjava sve standarde propisane od „Sberbank jurop grupacije“, a jedna od najznačajnijih promjena je posjedovanje takozvane „responsive“ karakteristike, odnosno da se izgled sajta sam prilagođava svim rezolucijama u zavisnosti od uređaja sa koga mu se pristupa. To znači da bez obzira da li korisnik novom veb sajtu pristupa putem računara, laptopa, tableta ili mobilnog telefona, sajt zadržava svoju strukturu, dizajn >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << i vizuelno rješenje. Ova karakteristika dizajna sa sobom korisnicima donosi veoma laku uslugu korištenja, snalaženja i navigacije na sajtu, saopšteno je iz Sberbanke. Rukovodilac sektora Digitalno i kartično bankarstvo Mirjana Berić izjavila je da su pri izradi sajta ispoštovali posljednje trendove dizajna i funkcionalnosti veb izrade. „Dizajn veb sajta Sberbanke je u tolikoj mjeri moderan i inovativan da će svi njegovi korisnici već nakon prvih nekoliko klikova moći osjetiti istinske lagodnosti upotrebe bankarskih usluga i poboljšano korisničko iskustvo“, rekla je Berićeva. Značajna novina je i usluga „digitalne“ banke, te nova stranica Sberbanke posjeduje opcije podnošenja „onlajn“ zahtjeva za sve vrste proizvoda i usluga ove banke. Portparol Sberbanke Banjaluka Sanja Kurbalija rekla je da je banka na ovaj način na bankarskom tržištu Republike Srpske sasvim sigurno uspostavila najmodernije „onlajn“ trendove ponude i prodaje bankarskih usluga. Inovativnost veb sajta Sberbanke ogleda se i drugačijim pristupom prezentovanju proizvoda i usluga na stranicama koje omogućava lakše snalaženje u sadržaju i jednostavnije pristupanje informacijama na sajtu. Sajt je pokrenut juče, a nova veb stranica je na istoj adresi www.sberbankbl.com.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Nova veb stranica Sberbanke Banjaluka

Izvor: Capital.ba, 24.Dec.2015

BANJALUKA, Redizajnom, implementacijom novih i unapređenjem postojećih funkcionalnosti, Sberbanka Banjaluka dobila je modernu i reprezentativnu veb prezentaciju koja u potpunosti prati evropske i svjetske trendove i koja je u skladu sa standardima koje propisuje Sberbanka Evropa grupacije. Nova, redizajnirana...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.