Nova rešenja u oblasti sigurnosti na Internetu

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova rešenja u oblasti sigurnosti na Internetu

Kompanija "Trend Mikro" predstavila je danas najnovija softverska i sigurnosna rešenja iz domena zaštite servera i bezbednosti podataka koja se uspešno koriste širom sveta, a sada su dostupna i u Srbiji.

Ta kompanija nedavno je uspostavila partnerstvo sa "Erou ESC Srbija", ovlašćenim distributerom za pojedine zemlje u regionu, kako bi na najbolji način odgovorila zahtevima korisnika i ponudila najpouzdanija i ekonomski najefikasnija rešenja iz ove oblasti.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />"Trend Mikro", sa središtem u Tokiju, spada medju svetske lidere u rešenjima za bezbednost Internet sadržaja i njegova uža specijalnost je bezbednost digitalne razmene podataka za preduzeća i pojedinačne korisnike. Istraživanja, kako je navedeno na prezentaciji, pokazuju da se njihov proizvod u 93 odsto slučajeva odbranio od ulaska virusa u sistem.

"Erou ESC Srbija" posluje u više od 50 zemalja i specijalizovan je za pružanje stručnih poslovnih rešenja i usluga za skladištenje podataka, bezbednost mreže, poslovni softver, virtualizaciju i pristupnu infrastrukturu.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Arrow ECS Srbija distributer Trend Microa

Izvor: ITsvet.com, 27.Maj.2010, 13:40

Najnovija softverska i sigurnosna rešenja iz domena zaštite servera i bezbednosti podataka, koja se uspešno koriste širom sveta, su zahvaljujući uspostavljenom partnerstvu kompanija Arrow ECS Srbija i Trend Micro, dostupna i korisnicima u Srbiji. Dve kompanije udružile su se kako bi na najbolji...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.