Nova poslovnica Telekoma oduševila posetioce Ušća (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova poslovnica Telekoma oduševila posetioce Ušća (FOTO)

Vizuelni trend Telekoma menja se u boljem pravcu

Danas u šoping centru "Ušće" prestavljen je novi vizuelni identitet poslovnice mts-a.

- Danas smo počeli sa novim vizuelnim identitetom naših poslovnica. Ovo je prva, ali planiramo da renoviramo i ostale naše poslovnice. Svedoci smo da se vizuelni trend Telekoma menja u boljem pravcu – rekla je direktorka Jana Ljubičić.

Pored novog vizuelnog identiteta, mts je predstavio potpuno nove tarife - Morava, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Omorika i Soko - koje donose raznovrsne povoljnosti.

Korisnici koji se opredele za neku od novih tarifa doprineće zaštiti životne sredine, jer će, od svakog mesečnog računa za Moravu, Omoriku i Soko, mts izdvojiti po 1 dinar za očuvanje prirode Srbije.

Kako izgleda nova poslovnica mts-a koja je danas prezentovana u Ušću pogledajte na priloženim fotografijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.