Neće biti Koridor 11 - građani biraju ime

Izvor: B92, 30.Mar.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neće biti Koridor 11 - građani biraju ime"

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je nakon probijanja tunela Brančić, u blizini Ljiga, da će narod tog dela Srbije odlučiti kako će se zvati taj auto-put.

Vučić je rekao da će Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture raspisati, narednih dana, konkurs za izbor imena.

„Da ne bude Koridor 11 neka građani daju sami ime ovom auto-putu“, kazao je on.

Vučić je istakao da je ovo poseban i veliki dan, zato što je probijen jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od najdužih tunela u Srbiji dužine oko jedan kilometar i to na terenu koji je jako težak za izgradnju tunela.

On je naglasio da je to veliki uspeh za naše radnike, koji su radili u teškim uslobima, kojima se posebno zahvalio na angažmanu.

„Niste samo radli za svoju platu, već ste uradili veliki posao za svoju zemlju i našu budućnost. Možete da budete ponosni“, poručio je Vučić.

On je kazao da je narod tog dela Srbije čekao od Drugog svetskog rata da se napravi autoput.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.