Nastavljen pad evra tokom evropskog trgovanja

Izvor: GdeInvestirati.com, 15.Sep.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljen pad evra tokom evropskog trgovanja

Evro se tokom evropskog trgovanja nastavio silazni trend nakon manjeg oporavka tokom azijske sesije. 

Zajednička valuta je još uvek pod pritiskom odluke Evropske Centralne Banke da smanji referentne kamatne stope i uvede nov program kupovine obveznica kako bi podstakla brži oporavak regionalne ekonomije. Sa druge strane rast američke valute i dalje podstiču spekulacije o mogućem povećanju kamatnih stopa na ovonedeljnom sastanku Fed-a. Tokom današnjeg dana nema značajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << ekonomskih izveštaja u zoni evra dok su u SAD-u objavljeni izveštaji koji su pokazali dobar rezultat fabričke proizvodnje u saveznoj državi New York ali je zato industrijska proizvodnja razočarala. Tokom evropskog trgovanja valutni par EUR/USD pao je 0.28%.

Na jednočasovnom grafikonu MACD ne pokazuje trend kao ni RSI.Cena se odbila od donje Bolindžer trake tako da je moguć rast cene. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

Primarna podrška: 1.28326

Primarni otpor: 1.31625

Naše viđenje: Kupovna pozicija sa ulaskom na 1.29200 sa prvom metom na 1.29400 i drugom na 1.29600

Alternativni scenario: Ukoliko se cena spusti ispod 1.29100 onda je moguć dalji pad na 1.28700

Komentar: MACD ne pokazuje trend kao ni RSI.Cena se odbila od donje Bolindžer trake tako da je moguć rast cene.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

1.29200

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.