Izvor: Beta, 04.Jan.2014, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak investicija u energetiku u 2014.

BEOGRAD, 4. januara 2014. (Beta) - Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da će 2014. biti godina reformi u javnim preduzećima, nastavka investicija i primene evropske regulative u energetici.

Ona je u intervjuu agenciji Beta kazala da će početkom marta 2014. u skupštinskoj proceduri biti novi zakon o energetici, koji će biti uskladjen sa evropskim direktivama i omogućiti potpuno otvaranje tržišta i struje i gasa.

"Sa primenom tog zakona i pratećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << podzakonskih akata Srbija će najkasnije do juna 2014. početi da primenjuje i Treći energetski paket EU", kazala je Mihajlovićeva.

Ona je najavila i da će u 2014. godini biti nastavljene investicije u energetici.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mihajlović: Nastavak investicija u energetiku i u 2014.

Izvor: GdeInvestirati.com, 04.Jan.2014

BEOGRAD - Zorana Mihajlović ocenila je da će 2014. biti godina reformi u javnim preduzećima, nastavka investicija i primene evropske regulative u energetici. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.