Izvor: Capital.ba, 09.Sep.2011, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasdaq protiv povezivanja NYSE-a i Deutsche Boerse

NJUJORK, Berzanski operator Nasdaq OMX usprotivio se planiranom povezivanju NYSE Euronexta i Deutsche Boerse, istakavši da bi taj sporazum nepovratno uništio konkurenciju na tržištu derivata u Evropi, objavio je Wall Street Journal. Plan Deutsche Boerse da preuzme NYSE Euronext rezultirao bi stvaranjem najveće svjetske berze. Transakcija će vjerovatno biti zaključena nakon što Evropska komisija okonča...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasdaq protiv povezivanja NYSE-a i Deutsche Boerse

Izvor: TrazimKredit.com, 09.Sep.2011

NJUJORK, Berzanski operator Nasdaq OMX usprotivio se planiranom povezivanju NYSE Euronexta i Deutsche Boerse, istakavši da bi taj sporazum nepovratno uništio konkurenciju na tržištu derivata u Evropi, objavio je Wall Street Journal.

Nastavak na TrazimKredit.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.