Naš fića će moći da čita SMS

Izvor: S media, 09.Mar.2012, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naš "fića" će moći da čita SMS

Primera radi, ovaj automobil će imati touchscreen ekran preko kojeg će biti moguće povezivanje na Fejsbuk, slušanje online radija, muzike, primanje SMS-a .... Neke komande moći će da se aktiviraju i glasom.

Kako da vam gume traju duže

Elektromobil "made in" Srbija

"Fijat 500L" imaće poseban program koji će vozačima pomagati kako da voze ekonomičnije. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << U toku vožnje vozaču će davati savete o ubrzanju, kočenju, promeni brzina kako bi što manje trošio", pišu 24 sata.rs. Funkcija My car proverava i snima istoriju vozila, daje informacije o stanju automobila, kada je potrebno obaviti redovan servis.

Početna cena modela sa 1,4 motorom biće oko 16.000 evra, a bivši ministar ekonomije Mlađan Dinkić rekao je da će se založiti da kupci u Srbiji dobiju popust za kupovinu.

*Serđo Markione ne sumnja da će prodaja Fijata 500L ići dobro. Mlađan Dinkić je izrazio želju da upozna Džej Lo koja će reklamirati ovaj automobil.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.